30 Mei 2010

31 MEI DAN 12 JUNE

31 MEI - PeTA (Projek Akhir) - ASWARA

                                                                                                         

Nak tengok bakal penulis skrip/novel - Datanglah ke Booth Penulisan. Tengok hasil karya mereka.... tajuk pun gempaq...arap hasil pun gempaq. Wpun dorang ni  8 orang ja...dr kami yang 23 orang.. tapi jangan pandang sebelah mata tau (tahun ni banyak wat novel). Mungkin kualiti junior ni lebih bagus dari senior dia (batch 2006) he2. Tapi aku sayang...sayang sangat dengan batch 2006... sayang dan bangga. Rindu pula nak PeTA...ha2. SAYONARA...SAYONARA.. :) 

Yang minat tengok teater... jangan tak tengok..:) Cerita adaptasi dari barat dan Indonesia, ada muzikal, ala-ala broadway, ada gak cerita dari drama realisme and femenisme. Tengok poster WOW. Pementasan bermula 31/05 - aku lupalah.. :) Ada Mulan n Mushu, West Side Story, Opera Primadona, Raja Pengemis, The Castle, The Crucible... ada lagi x tau tajuk ar. Datang ja... tak rugi. Kalau x dtg..rugi. Tiba2 rindu ni Oliver Twist.

Muzik... sorry Lyn...n Nad.. ndak dapat datang ni.. hu2. Gud luck tau. Aku sokong dari jauh jak. Cantik poster kau...Lyn. 

Gud luck gak untuk kawan2 batch 2006 yang ambil PeTA tahun ni (Tari, Muzik n FTV).. N Junior2 gak.

Sesiapa nak tengok Filem Pendek Aswara.... datang pada 6/7 june.

# Rujuk pada http://www.aswara.edu.my/home.. nak tau...sal PeTA.

 SOKONG KARYAWAN MUDA...
                        
#Masuk Free. 


12 JUNE 2010
                        

Dinantikan...:)
# Lupakan The Reds seketika...hu2. 
# Pada kawan2 ku Dj, Puyol, Pak Cik, Tash, Kazen2... isi kredit cukup2.Jaga tahap darah tinggi anda.. ha2.
England. Spain. England. Spain :) . BOO..Italy..BOO..err..mampus aku kalau ada peminat dia kat sini.

# Ndak sabar mau melancong ke Sabah..mau baliklah...KK. Tunggu. Tunggu..D balik..:)

# TAHNIAH pada Kak Afna n Suami (Dapat Baby Boy)...:)
# TAKZIAH pada keluarga Zuri (Al Fatihah untuk Allayarham Rahim Jantan) Pensyarah ASWARA - Muzik.

 TADAU KAAMATAN  30/31...jun to all SABAHAN.






3 komen bole...x komen x apa:

Tanpa Nama berkata...

kau berlakon ke...? he2..hu2..ha2.

JJ

aim berkata...

gadiss gemokk gedikkk

Sari Hermawati Masrul berkata...

J - bila masa pula berlakon ni. cam2lah dia ni. kau ada blog tak ni.. masuk2 blog org.;)

Naim - ha2, mesti dah tengok The Shrek kan...lawak cite tu. Pussy tu... gemuk tul cam bola. nak picit2 ja dia..ha2.

© SARI MEI LENN - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart