01 Jun 2009

HARI -HARI TERAKHIR KAT ASWARA - PART 2






: DI SINI JUA MEMORI TERCIPTA, WALAU SEKETIKA TERJALIN KASIH KITA!


Baru balik dari ASK, suasana kat sana penuh warna-warni, ialah musim PeTA (Projek Akhir) bagi pelajar2 tahun 3, termasuk aku..hu2! Namun, aku tahu semua kawan2 mesti kecut perut punya...apalagi masa VAIVAH! he2. nasiblah LABU! Aku ni pun..belum bermula VAIVAH, tangan dah mula parkinson,badan pula dah cam vibrate hphone! Apa lagi, aku adalah pelajar penulisan yang ke - 2 yang akan membentangkan PeTA untuk seisi 2008/2009 ni! MATAI.

Tadi, sempat tengok pameran kat ET untuk dak2 PeTA...SIMPLE TAPI NICE!OK le tu! Aku jua sempat tengok dan ambil buku program PeTA...LIHAT PUNYA LIHAT...mak oi, cantik lagi tahun lalu...tahun ni...emmm! Memang sah tak ada budjet! Kesihan kat kami,dah lah kami paling ramai (sejak ASK - ASWARA ditubuhkan)...apa boleh buat! Buku program pun banyak gak yang salah....lawak gak baca tadi he3!Kwn aku yang sorang ni, siap2 marah2 lagi...

Buat kwan2 yang menghadapi PeTA...good luck n jangan gabra! Insya Allah, ada masa...aku akan menyibuk gak kat Okestra Hall(Muzik), ET dan Black Box (Teater), ET (Tari), DKU (FTV) dan semestinya DKU (Penulisan).

Aku akan bagi sokongan buat kali terakhir sebelum aku melangkah keluar sebagai ex pelajar ASWARA. TINGGAL 10 HARI LAGI...UNTUK AKU MENJADI PELAJAR ASWARA!Makin terasa pulak..aku...

Bermula 9.00 AM - 7.00 PM (MENGIKUT URUTAN)- PeTA - FAKULTI PENULISAN

(11/06/2009) - Teha, Sari, Ct, Ekin, Arin, Wawa, Epul, Ula dan Ah cong

12/06/2009 - Radiah, Epa, Kak Afna, Justin, Zu dan Anne

13/06/2009 - Ain, Wani, Taufik, Mimie, Baled, Mirul, Idayu n Zahid


TUHAN...BERIKAN AKU HIDUP SATU KALI LAGI...HANYA UNTUK BERSAMANYA!.

Miss You Myspace Comments


Emm...cam kenal je kat ANAK WAYANG tu..! HA...HAIRI..he2 (Gelak jahat)..gosok2 mata, dia x tipu..betul3! Aku tertipu lagi!

Kenapa kwn2 gelakkan sandal aku...geramnye! Siapa gelakkan lagi,aku cubit sampai tanggal kulit!!

He3..MU kalah dgn BARCA (gelak..sampai berair mata)..suka3!Bestnye...padan muka!

Dah lama x nampak..dia! Adoi...mengira waktu ni...semakin suntuk...! Dia pulak cam chismore..!!
Tak nak jumpa saya lagi... feel SAD

7 komen bole...x komen x apa:

Dalam Mandala Kenangan berkata...

tq untuk maklumat...
mmg nak parkinson ni...takut lah!

czuka @ someboy berkata...

he2...takut kalau lidah kelu..hu2

Tanpa Nama berkata...

sari hermawati masrul... adakah anda masih ingatan sy lagi?? 11/6/09 adalah hari terakhir awk di aswara dan tarikh tu juga lah hari jadi saya...semoga awk mengharungi hidup yang bahagia selapas ini...drpd sahabat maya..

czuka @ someboy berkata...

jika awak...orang ASWARA, sy pasti cari awk...tunggu...!kita tak kan jd sahabat maya lagi...kita akn berjumpa, wpun tak tahu bila!

Tanpa Nama berkata...

sy bukan org ASWARA..jadi cam mana awk nak jumpa sy..tapi sy akan pegang janji sy iaitu sy akan ikut jejak awk utk masuk ASWARA dan jadi penilis macam awk....

RainRose berkata...

~selamat tinggal ASWARA... ingat daku dalam gedung rebanamu... hahahaha...

siti khalisah berkata...

semuanya gembira dapat tinggalkan aswara. tapi tak apa, aswara masih ada kami. selamat jalanlah semua....

© SARI MEI LENN - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart