18 April 2009

PeTA, Teman dan ASWARA








PeTA - 2 bulan dari sekarang...skrip lum siap, masih terkapai-kapai. X da yang membantu. Kepala otak aku makin blur, hati aku...rasa berdebar2..semua pasal PeTA.

Teman - Mereka buat aku ketawa, geram, marah, sayang, bermanja,dan nangis. Im girl SABAHAN, tapi tak rasa pun dipinggirkan... ! Aku disayang, dimanja, dibantu.... tq.tq.tq

Hampir 3 tahun berkawan, inilah detik perpisahan kami. Namun, ikatan ini tetap utuh selama-lamanya.Aku sayang kalian, seperti mana kalian sayangkan diri ini. Terima kasih kerana menerima sari yang cepat merajuk, kuat marah, sewel , nakal dan selalu menyusahkan kalian. 3 tahun adalah kenangan terindah bersama kalian.Tidak akan dilupakan...kenangan indah ini selama-lamanya.Sayang semua kawan2 GADIS.

ASWARA - Lebih sayangkan ASK daripada ASWARA (HE2), Apapun,inilah gedung ilmu yang bakal melahirkan bakat-bakat dalam seni. Dari sini jua, ku kenali tenaga pengajar yang best, sempoi dan penuh kualiti.Tanpa mereka, siapalah aku...tanpa mereka...sari tidak akan berada disini.

" Pertemuan kita...disuatu hari,
Menitikkan ukhuwah yang sejati
Bersyukurku kehadap Illahi
Di atas jalinan yang suci

Namun kini perpisahan yang terjadi
Dugaan yang menimpa diri
Bersabarlah diatas suratan
Kutetap pergi jua "

- sari tak dapat habiskan lirik ini...lupalah..lagipun airmata nak menitik
dah...hu2...

# Sempat menyelitkan tengok Bangsawan Haris Fadhilah (Ahad).Skrip biasa saja tapi ada simbolik, Extra Turn...meletup, Pemuzik (Raden Galoh lagi best),pelakon - semua pandai berlakon n menghayati watak..(tak sempat bergambar dengan pelakon2 terutama dengan Haris Fadhilah...he2.TENAGA PRODUKSI..memang kerja keras (tanpa mereka, susah lah!) Apapun keseluruhan...memang best.

Emm...rindu pulak dengan Bangsawan Raden Galoh (rindu...rindu...rindu)

8 komen bole...x komen x apa:

benuasuluk berkata...

tu tu lirik lagu aswara tuh saper yang tulis? Abang awak kan? batam? Tanjungpinang? En abahng awak ke abang arin?
selamat berPeTA.

RainRose berkata...

~ sari, sari sudah 3 tahun kamu bersama aku, eja nama aku masih lagi salah... sedih!

czuka @ someboy berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
czuka @ someboy berkata...

ya ke! tapi aku selalu imagine name ko cam tu epa..he2. halalkan lah ya..

czuka @ someboy berkata...

lirik tu...emm sape lagi..kalo bukan yokies...hu2. itu abang yg x diiktiraf...hu2. rindu pulak kat ASWARA nti..hu2.

Lady Of Sorrow berkata...

Gadis comel,
Kita sama!
Aku juga lebih sukakan ASK dari ASWARA...
Huhuhu! ;-)

Tanpa Nama berkata...

ermm... hu hu hu- M.F Kencana (www.jangantegur.com)

czuka @ someboy berkata...

yeah2...ASK best sangat...he2. jangan tegur...sysh..

© SARI MEI LENN - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart