18 Julai 2009

MERAH DAN KUNING

Masa balik tadi..naik lrt...ramainya pakai baju merah..setiap hentian pasti baju merah...sesak nafas aku!

emmm..semangat gak dorang ni! Nasib baik MU yg p Malaysia, kalau Liverpool, aku pun mesti pakai baju merah...he2. Dalam masa sama, aku tercari-cari gak, siapa2 yang pakai baju kuning...SEDIH! Dapat dikira dengan jari, berapa sangatlah yang pakai baju kuning.

Kalaulah Liverpool p Malaysia, and vs dengan Malaysia, aku akan sokong Malaysia! Aku minat dengan team Liverpool sejak kecik lagi. Tetapi...hati aku tetap untuk Malaysia.Liverpool ni, kira cam admire je...he2.


# Aku lum dapat n lum nampak...masa depan aku kat mana! Wat skrip, wat lirik atau wat novel..hu! Yang pastinya...keja aku menaip...menaip..menaip..hu2 bosan gak!

# Terima 1 mesej dlm phone dan..aku ingt mesej ini :BOLEH TAK JADI MATANG?
emm...selama ini org tak matang? Mlas lah fikir. AKU JE NAK MATANG, HABIS KAU

2 komen bole...x komen x apa:

RainRose berkata...

~ wah banyaknya cerita tentang MU dan LIVERPOOL... apa-apa pun oklah tu dah dapat kerja yang selaras dengan bidang yang dipelajari...

czuka @ someboy berkata...

he2..yelah tapi susah nak puaskan hati orang..he.

© SARI MEI LENN - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart