21 Oktober 2009

SELIPAR JEPUN SURIA








Dah abis shooting Selipar Jepun Suria! Shooting 8 hari, tapi p 2 hari saja..he2! Memang nak p sampai 8 hari...tapi sibuk wat skrip n kalau p pun...buat apa... tak ada tugas gak! Naim n Kak Nurul kan ada! Tapi sebab ada kawan yang berlakon...(Harry), aku p jugak...ialah lama tak berborak/bergosip pasal ASK (selepas PeTA)....! Ambik kesempatanlah! Ha2, perangai dia tak berubah pun...tetap gila2!Sempat juga jumpa Zara (dak teater tahun 2005 - baju kuning)..dia pun berlakon juga dlm cerita ni.

Aku taklah penat sangat...tapi penat jugaklah (err...apa aku cakap ni)...ialah ambil gambar dorang n layan cam2 perangai! Nasib baik aku penulis skrip, kalau tak...mampus aku nak wat kerja2 dorang ni! Susah juga kerja sebalik tabir... dulu masa terbabit kat teater, tak lah susah cam ni...hu2! Pengalaman...x apa!

Papun...aku enjoy kerja kat Syarikat@Produksi ASIA BEST (Untuk sementara ini)!! Tak tahu sampai bila bertahan, harap2... aku dapat buat banyak skrip lagi n cipta nama! Insya Allah! Yang penting minat n jujur...(aku pegang kata2 pensyarah2 ku kat ASWARA).

* Dato Anwar Ridhwan baru dapat Sasterawan Negara 10...TAHNIAH! Dia memang pensyarah yang mengambil berat (ingat masa mengadu pasal Yokies...he2)
* Wat/olah skrip Lot Kedai ( Aku tak minat, skrip ni...bukan jiwa aku)..emm!
* Ada job lagi skrip SADE SAADAH..EMM...Aku dah sibuk lagi...n lagi!

# Mungkin salahku,melewatkanmu tak mencarimu sepenuh hati...MAAFKAN AKU!

ADA YANG HILANG DALAM HIDUP AKU AKHIR2 INI IAITU TEMAN-TEMANKU...:(

4 komen bole...x komen x apa:

Afna berkata...

heh,
best!
cipta nama! cipta nama!
kumpul duit! kumpul duit!

im berkata...

arrr mmg penat punw lebih2 krenah artis n krew...mmm x per...asia best mmg best..walu mcmneh pun ddurank bg kita bnyk peluang...ini batu loncantan bg kita...tuk trus besaing dlm dunia neh...dan x salah kalu kite pgl membe2 kita cadangkan join asia best...




bilenyer nk masuk persatuan filem ner...heeeeee jommm...

czuka @ someboy berkata...

kak afna...terima kasih!

naim - bakal editor terkenal satu hari nanti...he2!

Citra berkata...

gadis!!!!
hehehe....
gilo..
huhuhu

© SARI MEI LENN - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart