15 November 2009

EPILOG SEDIH



Ui…lama aku ndak update blog ni..sian blog aku..hu2! Emm…nak cari duit memang cam nilah!! Penat! Tak yah cakaplah..otak aku dah serabut dgn cam2 virus. Nak kena format otak ni!

Cam2 juga yg berlaku sepanjg bulan lepas n bulan ni! Semuanya buat aku sedih, dan terkilan.

SEDIH sebab…penat2 aku wat skrip drama…dirombak-rombak sampai 3 kali! Tambah idea dia…tambah idea dia! Idea aku..tinggal 70%...sedih hanya Tuhan saja yang tahu!! Aku bersengkang mata..wat cerita tu, memerah otak…cam nak pecah! Papun…aku jadikan pengajaran, mungkin Producer nak kan terbaik dlm cerita tu..supaya orang tak tutup tv bila drama tu..ditayangkan. Bos pun percaya aku (happy sangat). Terima Kasih bos.

Tapi bila Bos aku cakap…Pengarah drama ……….! Aku dah buat muka!! Serius aku tak suka dia. Huh…kami bukan kenal pun (dia tak kenal aku), dia kenal bos aku saja… tapi kami study di tempat sama (senior). Malas nak cakap! Aku tak suka..8&$##@ (Mulut aku..cabul betul).Biarlah....

Aku jua kehilangan Dia…(Teman). Aku bukan teman rapat dia…namun gelagat dia…yg suka mengusik mengimbau kembali kenangan.Betapa kejamnya aku... Moga KAU berikan dia NUR di sana. Terima Kasih kerana pernah menghargai aku sebagai seorang wanita.

Tuhan…
Izinkan aku untuk terus menerokai alam yg penuh dengan acuan manusia ini..Walau diriku tak kuat menghadapinya, Walau diriku…selalu terkandas..mengharunginya…
namun ku pasti KAU sentiasa ada untuk diriku..kerana KAU SAYANG AKU!

JANGAN PERNAH TINGGALKAN AKU...



# ...mesej masuk. : Bila nak balik sini, kami semua rindu kat Sari!! Jangan lupa,kami pun keluarga Sari juga! EMMM!! Sari akan balik..bila hati ni tak sakit lagi!
Bila? TAK TAHU!!!

#Tiba2 aku rindu dgn kawan2 kat ASK...! Rindu dengan pelbagai gelagat mereka!! Camana agaknya Lab Penulisan ya..!!!Mesti sunyi tanpa aku..n kawan2 batch kami!!HA2!

# Tiba2 rindu nak main game..lamanya tak main game :)

5 komen bole...x komen x apa:

Tanpa Nama berkata...

akak, sari? dah lupa kat akak le tu?
huhu..sedeys gadish... kesian adik akak, sabo eak. Tuhan itu maha mengetahui. Di sini ada yang masih menyayangi. Hidup ni kan... biasalah, ada pasang ada surut. macam air laut.. hehe, semua manusia ada ujian. Ada yang bermula dengan epilog duka.. lastly ending dia bahagia. ada gak sebaliknya. HOPE u will find the happy ending bah!!!! LUV U ..ure be half sis..doink3x... ="}

http://nurulhabibatulamini.blogspot.com/

-naim im berkata...

dont be selfish..i don't know..what did i say....

czuka @ someboy berkata...

tak lupa kat akaklah..
langsung tak lupa...!!

czuka @ someboy berkata...

naim ni..apa kau cakap ni! siapa selfish...ayat dia ni wat aku pening saja..!!

Tanpa Nama berkata...

ha ha jangan gaduh2x... Naim ni dak tak matang lagi lah. tak patut betul. Akak tak suka. Behave your self!! (hangin tol)

Sari: Kalau sedeys jgn sendiri2x. Bagitahu pa masalah tau. Akak ada sedia mendengar.

LUV ya ure behalf sistah.
="}

© SARI MEI LENN - Template by Blogger Sablonlari - Header image by Deviantart